+++ Oslavte s námi 15 let TOPREGAL - v dubnu: 15% dodatečná sleva - možnost až 58% úspory! +++

Všechny výrobky

2,3 m Dílenský stůl pojízdný MFW1000 / hloubka 80 cm / výška 890 - 1.290 mm / úložná plocha překližka
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(1)

Získejte až 10% slevu na nákupní košík!
52.000
3 %
130.000
5 %
260.000
10 %
Technická data a soubory ke stažení
Č. výrobku 21061
  • Model
    MFW1000
  • Délka traverzy
    2.200 mm
  • Pojízdné
    ano
  • Kryt stolu
    překližka
  • Šířka
    2.300 mm
  • Hloubka
    800 mm
  • Výška
    890 mm - 1.290 mm
  • Max. zatížení na pole
    500 kg
  • Max. zatížení na úroveň
    500 kg
Součásti balení
  • 2 x dílenský stůl MFW1000 stojan s nastavením výšky 890 - 1.290 mm / hloubka 80 cm
  • 4 x dílenský stůl MFW1000 samostatná traverza délka 220 cm, nosnost police: 500 kg
  • 1 x dílenský stůl MFW1000 multiplexová deska o šířce 220 cm, hloubka 80 cm
  • 4 x dílenský stůl MFW1000 patky o výšce 40 cm, s nastavením výšky
  • 4 x přepravní kolečko
  • Veškeré příslušenství, jako patkové destičky, šrouby, matice i všechen montážní materiál potřebný k sestavení
  • 5 letá záruka
  • Přizpůsobitelný dílenský stůl díky modulárnímu stavebnicovému systému TOPREGAL
  • Snadné ukládání nářadí, malých dílů a dalších předmětů
  • Vysoce kvalitní zpracování rámu a úložných ploch
  • Dodatečně přizpůsobitelné a rozšířitelné uspořádání
  • Maximální zatížení díky 500 kg nosnosti polic 500 kg a polí

Multifunkční dílenský stůl MFW1000 TOPREGAL: Univerzální pomocník

Objevte rozmanité možnosti našich přizpůsobitelných dílenských stolů MFW1000. Díky patentovanému modulárnímu stavebnicovému systému TOPREGAL si můžete vybrat, nakonfigurovat a následně rozšířit multifunkční dílenský stůl zcela podle svých požadavků. Tento dílenský stůl je speciálně navržen pro komerční a průmyslové využití a je mimořádně robustní. To je důvod, proč vám nabízíme 5 letá záruka pro tento produkt.

Úctyhodná je také nosnost tohoto multifunkčního dílenského stolu: Tento výrobek má nosnost police 500 kg, přičemž maximální zatížení mezi dvěma stojany, tzv. nosnost pole je okolo 500 kg. Údaje o nosnosti se vztahují vždy k rovnoměrně rozloženému zatížení.

Vnější rozměr tohoto dílenského stolu je okolo 2,3 m, přičemž užitná pracovní plocha, tzv. vnitřní rozměr, je o 10 cm kratší. Zvláštností našich dílenských stolů typu MFW1000 je variabilita: Můžete si zvolit výšku v rastru po 50 mm mezi 890 - 1.290 mm. To zvyšuje ergonomii pracoviště a zlepšuje pracovní prostředí. V tomto rastru lze výškově nastavit také oranžově lakované traverzy, což umožňuje individuálně nastavit velikost přihrádek.

Rychlá a jednoduchá montáž: MFW1000

Oranžově lakované traverzy se zajistí pojistnými kolíky proti neúmyslnému vypáčení a umožní tak bezpečnou práci. Stojany pro stoly jsou shora uzavřeny dvěma na míru vyrobenými krycími panely, které je plynule zakončí a zlepšují tak jejich vzhled a manipulaci s nimi. Krycí panel se nasazuje a lze jej proto snadno umístit.

Díky našemu jednoduchému zásuvnému systému lze multifunkční dílenský stůl MFW1000 kdykoliv snadno smontovat i demontovat. To znamená, že jej lze kdykoli rozšířit a dovybavit. Kromě toho se dá díky nízkým nárokům na prostor v rozloženém stavu ideálně přepravovat.

Flexibilní díky uložení na kolečkách

Tento multifunkční dílenský stůl je vybaven 4 otočnými kolečky se zajišťovacími brzdami, a proto je zvláště vhodný pro flexibilní použití. Tímto způsobem lze balicí stanice, příjem zboží nebo dokonce montáž mobilně přepravovat po místnostech a halách. S tímto mobilním dílenským stolem je myslitelná i přeprava uskladněných nástrojů nebo polotovarů.

...číst dál
Poznámky

Důležité informace

Všechny údaje se vztahují na rovnoměrně rozložené zatížení. Při zatížení nesmí být překročeno zatížení police a zatížení pole. Při používání v zásadě platí platné směrnice o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (předpis DGUV 108-007 / BGR 234). Společnost TOPREGAL nepřebírá žádnou odpovědnost za nehody/poškození způsobené nesprávným používáním. Náš odborný poradenský tým vám rád zodpoví veškeré dotazy. Uvedené rozměry jsou přibližné a mohou se o několik centimetrů lišit. Pokud potřebujete přesné rozměry požadovaného výrobku, kontaktujte nás.

 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
(ᴓ 5.00 / 5.00)
Náš nezávislý partner pro hodnocení "Trusted Shops" zavedl různá opatření, aby zajistil, že zde uvedená hodnocení pocházejí pouze od spotřebitelů, kteří si dané produkty skutečně zakoupili. Podrobný popis opatření si můžete přečíst na stránkách Trusted Shops.
 ★ ★ ★ ★ ★ 
 ★ ★ ★ ★ ★ 
10.02.2021 na základě Č. výr. 21061
Perfektní. Jak je popsáno v katalogu
Přečíst původní verzi
Často kladené otázky
Všeobecné otázky
Jak probíhá přeprava a jaká je dodací lhůta mé objednávky?

Vaše objednávka bude obvykle předána přepravní společnosti do 24 hodin odpřijetí objednávky nebo platby (v závislosti na zvoleném způsobu platby), v závislosti na stavu zásob. Od tohoto okamžiku je dodací lhůta v rámci Spolkové republiky Německo maximálně 72 hodin (mezinárodní zásilky trvají odpovídajícím způsobem déle, dbejte prosím na informace přímo u příslušné položky). Pokud jste zvolili avízo, dopravce vás bude kontaktovat nejméně jeden den před doručením, aby s vámi dohodl termín doručení.

Další informace napodrobnosti o zpracování zásilky naleznete zde.